«Перше шоу» виходитиме на Суспільне Рівне

«Перше шоу» виходитиме на Суспільне Рівне

9 жов. 2023

Дві години пізнавальної та корисної інформації, що задають настрій на весь день, — із 9 жовтня дивіться ранковий проєкт «Перше шоу» щобудня о 10:00 на місцевих каналах Суспільного Мовлення, зокрема, й на Суспільне Рівне. Інформаційний ранок «Суспільне. Спротив» виходитиме з 7:00 і завершуватиметься на годину раніше — о 10:00. 

«З лютого 2022-го місцеві канали Суспільного працюють в режимі інформаційних прямоефірних студій. Зараз ефір протягом дня має дещо подібний темп. “Перше шоу” допоможе нам це змінити та додати у ранковий відрізок легкості, а для команди проєкту — це можливість додаткового виходу на велику аудиторію місцевих каналів Суспільного у кожному регіоні України», — розповів Артем Шелковий, генпродюсер регіонального мовлення Суспільного.

Читайте також: Команді національної мережі Суспільного презентували стратегію інформаційного мовлення до 2025 року

«Перше шоу» тримає руку на пульсі життєвих подій і містить максимум корисної інформації для глядача: поради психологині та сімейного лікаря, експрес-уроки української, уроки самооборони, історії українців — військових, вчителів, лікарів, рятувальників, комунальників, залізничників — які наближають нашу перемогу. За словами продюсера проєкту Максима Кошелєва, концепція «Першого шоу» не передбачає ані класичного новинного контенту, ані емоційної драматизації.

Ведучі проєкту — Олександр Димов та Марина Клим і Роман Коляда та Яніна Андрєєва

«Ми дуже раді розширити нашу аудиторію завдяки місцевим каналам Суспільного. Впевнений, що теми й гості "Першого шоу" будуть цікаві та близькі глядачам в усіх регіонах нашої України», — розповів Максим Кошелєв, продюсер проєкту «Перше шоу».

«Контент, який виробляє наша редакція ранкового мовлення в межах “Першого шоу”, відповідає щоденним запитам українців під час повномасштабної війни. Різні телеканали мають різну аудиторію, тож така співпраця з мережею місцевих каналів дозволить нам поширювати суспільно важливу, корисну, прикладну інформацію, додавати розради більшій кількості глядачів. І це дуже важливо, як на мене, особливо в передчутті й під час ймовірного блекауту», — каже Влад Зінкевич, шеф-редактор проєкту «Перше шоу».

У прямому ефірі «Перше шоу» виходить о 7:00 з понеділка до п’ятниці на каналі Суспільне Культура. Раніше член правління Суспільного, відповідальний за платформи радіо, телебачення та діджитал, Дмитро Хоркін висловив сподівання, що «Перше шоу» буде для глядачів «підтримкою у складний воєнний час».

Нагадаємо, з 2 жовтня на місцевих каналах Суспільного Мовлення й на каналі Суспільне Новини змінився час виходу новин Криму — тепер о 20:00, побільшало випусків новин спорту — о 17:40 та 21:45, а інформаційний вечір «Суспільне. Спротив» стартує о 18:00 після новин. 

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт і національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.