«Рух» – «Минай» — дивіться 10-й тур УПЛ на Суспільному

«Рух» – «Минай» — дивіться 10-й тур УПЛ на Суспільному

6 жов. 2023

У неділю, 8 жовтня, о 15:00 відбудеться матч 10-го туру Української Прем’єр-ліги (УПЛ) між командами «Рух» (Львів) та «Минай» (Минай). Наживо матч покажуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Чернівці, Суспільне Івано-Франківськ, Суспільне Київ та інші) та сайт Суспільне Спорт

Читайте також: Суспільне транслюватиме матчі української баскетбольної Суперліги

«Рух» наразі посідає шосте місце у турнірній таблиці Чемпіонату України. Провівши 8 поєдинків, львів’яни набрали 15 очок. «Минай» залишається на останньому місці з 3 очками в активі за дев’ять матчів.

Лідером Чемпіонату України лишається донецький «Шахтар» — 18 очок. Одразу за гірниками розташувались «Кривбас» (17 очок), «Полісся» (16 очок) та «Чорноморець» (16 очок). Київське «Динамо» з 15 очками знаходиться на п’ятому місці, однак біло-сині зіграли лише шість поєдинків у нинішньому Чемпіонаті.

Зазначимо, у новому сезоні Української Прем’єр-ліги місцеві телеканали Суспільного Мовлення та сайт Суспільне Спорт транслюють домашні матчі футбольних клубів «Рух» (Львів) та «Минай» (Минай).

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення в листопаді презентує окремий спортивний супутниковий канал Суспільне Спорт. Наразі телеканал мовить у тестовому форматі.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.