100 тисяч користувачів уподобали фейсбук-сторінку Суспільне Рівне

100 тисяч користувачів уподобали фейсбук-сторінку Суспільне Рівне

6 вер. 2023

Станом на 6 вересня 2023 року на сторінку Суспільне Рівне у фейсбуці підписалися 100 119 користувачів.

«Фейсбук для нас один з ключових універсальних майданчиків, де ми можемо представити аудиторії різноманітний контент. Ми перетнули психологічну межу — 100 тисяч підписників, яким цікаво стежити за новинами Суспільного і взаємодіяти з командою. Запрошую підписуватись на наші соцмережі і нових користувачів. Окрема подяка творчим колегам за оперативні, якісні і цікаві матеріали на усіх платформах Суспільне Рівне», — говорить т.в.о. головного редактора Суспільне Рівне Орест Гринюк.

«Фейсбук — це перша соцмережа, яку почала вести наша телерадіокомпанія і ми наполегливо йшли до стотисячного показника читачів. Це мотивує і водночас додає усвідомлення ще більшої відповідальності за кількість людей, які нам довіряють. Ми продовжимо насичувати цю сторінку інформацією цікавою і корисною людям, які вирішили стати нашими читачами. Це привід подякувати тим, хто підписався на нас, привід мотивувати повернутись тих, хто колись, можливо, відписався. Ми поважаємо будь-яку думку. Ще раз дякуємо нашим читачам, адже без них, наша робота не мала б сенсу», — каже керівник діджитал-підрозділу Суспільне Рівне Іван Марчук.

Нагадаємо, що 1 вересня 2023 року, кількість підписників на сторінку Суспільне Рівне в інстаграм перетнула позначку  45 000.

Читайте також: 45 тисяч підписників вподобали інстаграм-сторінку Суспільне Рівне

Із початку вересня підписники Суспільне Рівне у телеграм можуть повідомляти інформацію, надсилати фото- і відеоматеріали та спілкуватись з журналістами через чат-бот.

Читайте також: Повідомляйте новини Суспільне Рівне через чат-бот у телеграмі

Поділитись із журналістами Суспільного цікавою історією, важливою інформацією чи темою, що зацікавить громадськість, можна — зателефонувавши чи написавши команді Суспільне Рівне.

Як це зробити?

  • зателефонувати на гарячу лінію новин: +38 0362 265 823;
  • написати у Viber: +38 095 9200552;
  • відправити e-mail: news.rivne@suspilne.media ;
  • повідомлення у месенджері через Facebook;
  • написати в Instagram;
  • надіслати новини, фото чи відео через телеграм чат-бот.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні та якісні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного у Рівному: