Повідомляйте новини Суспільне Рівне через чат-бот у телеграмі

Повідомляйте новини Суспільне Рівне через чат-бот у телеграмі

4 вер. 2023

Із 1 вересня підписники Суспільне Рівне у телеграм можуть повідомляти інформацію, надсилати фото- і відеоматеріали та спілкуватись з журналістами через чат-бот. Загалом, в одному повідомленні можна завантажити файл, об’ємом до 20 мегабайтів.

«Ми запустили чат-бот для того, щоб наші підписники змогли повідомляти нам новини ще у телеграмі. Почали відлік з осені і вже маємо декілька повідомлень, щоправда не інформаційного, а особистого характеру. Люди поділились тим, що на душі. Загалом, ми розраховуємо на комунікацію із нашими читачами, підписниками і чекаємо, що люди напряму, там де їм зручно, будуть повідомляти нам свою інформацію. Це вимога сьогодення», — каже керівник діджитал-підрозділу Суспільне Рівне Іван Марчук.

Посилання на чат-бот — у закріплених повідомленнях вгорі телеграм-каналу. Команда Суспільного у Рівному очікує на важливі, цікаві, корисні повідомлення, людські історії, фото та відеоматеріали.

Читайте також: 45 тисяч підписників вподобали інстаграм-сторінку Суспільне Рівне

Маєте важливу інформацію чи тему, що може бути цікавою громадськості? Телефонуйте та пишіть журналістам Суспільного.

Як повідомити новину команді Суспільне Рівне?

  • зателефонувати на гарячу лінію новин: +38 0362 265 823;
  • написати у Viber: +38 095 9200552;
  • відправити e-mail: news.rivne@suspilne.media ;
  • повідомлення у месенджері через Facebook;
  • написати в Instagram;
  • надіслати новини, фото чи відео через телеграм чат-бот.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні та якісні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного у Рівному: