«Міцна країна — локальні досягнення» —  радіопроєкт Суспільне Рівне до Дня Незалежності

«Міцна країна — локальні досягнення» — радіопроєкт Суспільне Рівне до Дня Незалежності

23 сер. 2023

24 серпня о 12:35 та 17:42 в ефірі Українського Радіо Рівного слухайте два випуски спецпроєкту «Міцна країна — локальні досягнення». Ідея програми — довести, що успіх та міць країни складається з досягнень громад у регіонах, нагадати про внесок Рівненщини у незламність України.

Радіожурналісти спілкуватимуться з експертами різних сфер про ініціативи, які вдалось реалізувати, та про те, що ще потрібно зробити для зміцнення нашої країни.

«Успішна Україна складається із успішних, сильних, незламних та, подекуди, впертих людей, які діями роблять простір навколо кращим, допомагають та донатять на ЗСУ. В ефірах поговоримо про розвиток меблевого кластеру, релоковані бізнеси, зелені електростанції, кардіоторакальний центр, інклюзію, волонтерів та хаб із багатофункціональними сервісами», — розповідає редакторка Українського Радіо Рівне Ірина Данильчук.

Читайте також: Залишаймося на зв’язку: частоти Українського Радіо та соцмережі Суспільного на Рівненщині

Про те, коли запрацює на Рівненщині єдиний в Україні хаб для інтеграції внутрішньо переміщених осіб, в радіоефірі розповість голова благодійної організації «Мережа 100 відсотків життя Рівне» Юрій Лазаревич.

Радіослухачі почують розповідь про Дубенську лікарню, на даху одного з корпусів якої встановили сонячні панелі. Це перший медичний заклад в області, в якому реалізували проєкт «Сонячна допомога Україні». А також дізнаються, які експонати та навчальні, патріотичні атракціони представлені у першому в Україні інтерактивному музеї української звитяги «Укроленд».

Послухати радіопередачі онланйн можна на сайті Суспільне Рівне, а також на ютуб-каналі мовника.

Нижче — перелік частот Українського радіо на Рівненщині:

  • Рівне — 87,8 FM
  • Дубровиця — 106,6 FM
  • Зарічне — 103,8 FM
  • Копань — 102,9 FM
  • Корець — 107,2 FM
  • Кургани — 104 FM

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні та якісні новини Рівненщини — читайте на цифрових платформах Суспільного у Рівному: