У Рівному на хабарі затримали військового (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

11:28, 12 лют. 2019
 
У Рівному на хабарі затримали військового (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

За підозрою в отриманні 900 доларів хабаря затримали військовослужбовця Рівненського гарнізону. Це трапилося учора, пояснив керівник прес-центру оперативного командування "Захід" Анатолій Прошин. Посаду та військову частину затриманого він не назвав, пояснивши це таємницею слідства.

Полковник додав, що за фактом призначили службове розслідування, військовослужбовця усунули від виконання службових обов’язків. У разі доведення вини його звільнять з лав Збройних сил України та позбавлять звання, пояснив Анатолій Прошин.

Затримання проводили представники управління Служби безпеки України в Рівненській області. Це підтвердила речниця УСБУ Інна Ілючок, подробиці вона пообіцяла повідомити згодом.

17:30

Фото: СБУ в області

Як повідомила прес-секретарка УСБУ в області Інна Ілючок, за вказану суму військовий обіцяв сприяти у «вирішенні питання» щодо призову чоловіка на військову службу за контрактом. У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо оголошення фігуранту справи про підозру в скоєнні злочину. 

Головне фото – ілюстрація