Замовне вбивство: у Рівному підозрюваному обрали запобіжний захід (ФОТО, ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

15:47, 11 лют. 2019
 
Замовне вбивство: у Рівному підозрюваному обрали запобіжний захід (ФОТО, ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

У міський суд доправили Павла Павловича, 27-річного чоловіка підозрюють у замовленні вбивства 30-річного односельця у Старому Селі Рокитнівського району. Трьох, за версією слідства, виконавців цього вбивства, які побили чоловіка битами та добили з автомата на власному подвір’ї, вчора взяли під варту на два місяці.

Зазначимо, що підозрюваного у розбої та хуліганстві із застосуванням вогнепальної зброї Павла Павловича у 2017-му суд відпустив з-під варти. Сьогодні справу розглядає суддя Рівненського міського суду Петро Денисюк.

Адвокатка клопоче про розгляд у закритому режимі, прокурор – проти. Суспільне повідомлятиме про хід справи.

Тим часом паралельно із судовим засіданням в обласну прокуратуру прийшли кілька десятків жителів Старого Села, рідний брат убитого із вимогою до слідчих зробити усе, аби замовника з-під варти не випустили, як у 2017-му році. Спілкувались із ініціативною групою заступник прокурора області Мирослав Пацкан (за столом по центру) та начальник слідства, заступник начальника ГУ Нацполіції в області Олександр Панасюк. 

16:10 

Прокурорка просить суд взати Павла Павловича під варту без права внесення застави. Адвокатка клопоче про цілодобовий домашній арешт. Суддя Петро Денисюк пішов до нарадчої кімнати. 

16:57

Після перебування у нарадчій кімнаті суддя оголосив рішення: тримання під вартою (60 діб на час розслідування) без права внесення застави. Відеорепортаж про цю подію ми оприлюднимо у цьому матеріалі пізніше.