Приміщення колишнього ресторану "Істанбул" почали приводити до ладу після пожежі (ВІДЕО)

13:32, 8 лют. 2019
 
Приміщення колишнього ресторану

Приміщення колишнього ресторану "Істанбул", який підпалили в ніч на понеділок, почали приводити до ладу після пожежі. Представник замовника за технічним наглядом на будівництві Ігор Павлов розповів, приміщення складалося з двох частин: дерев’яної та цегляної. Частина останньої вціліла, але її суттєво пошкодив вогонь.

На фото Ігор Павлов

– Там гіпсокартонні стіни, стелі, від кіптяви сморід, що нереально вичистити, треба демонтувати, оббивати штукатурку до цегли, щоб в подальшому не було цього запаху. Я думаю, тиждень-два і ми тут все приберемо, будемо дивитися, що вціліло, що можна буде використати в подальшому. Ресторану бути в найближчі терміни, – сказав Ігор Павлов.

Нагадаємо, колишній ресторан "Істанбул", що на розі вулиць Чорновола-Степана Бандери, горів в ніч з неділі на понеділок у Рівному. В результаті пожежі було повністю знищено один із залів, зону мангала, коридор при вході.

Також вогонь частково пошкодив приміщення кухні, винний погріб, другий зал та зону бару. Речник Нацполіції області Антон Крук повідомив, що на місці займання експерти виявили шини із запахом паливно-мастильних матеріалів. За фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу слідчі відкрили кримінальне провадження. Підозрюванпих у злочині поки не знайшли.