На Рівненщині вночі з автомата застрелили чоловіка (ОНОВЛЕНО)

9:08, 8 лют. 2019
 
На Рівненщині вночі з автомата застрелили чоловіка (ОНОВЛЕНО)

Вбивство сталось у Старому Селі, про це журналістам успільного стало відомо із достовірного джерела правоохоронних органах.
Наразі офіційного підтвердження від поліції ми чекаємо. Ми зателефонували до голови ОТГ Михайла Кузьмича, факт події у Старому селі він підтвердив.

– Мало що можу сказати вам зараз. Знаю, що застрелили. Просто застрелили з автомата, от і все. Десь біля 11-ї вечора у нього в дворі біля хати. Ми не знаємо, за що, – сказав посадовець.

Наразі ми з’ясовуємо, хто загинув та за яких обставин.

9:40

Поліція наразі шукає підозрюваних, повідомила прес-офіцерка Марія Юстицька:

– Встановлено, що двоє невідомих на автомобілі«BMW-525» іноземної реєстрації здійснили постріл із вогнепальної зброї у 30-річного жителя села Старе Село, який від отриманого поранення загинув.

В області введено план «Сирена», на затримання зловмисників орієнтований особовий склад територіальних підрозділів і прикордонної служби.

У вчиненому умисному вбивстві обґрунтовано підозрюються двоє місцевих жителів, 23-х та 30 років.

Автомобіль, на якому пересувалися зловмисники, поліцейські виявили на автодорозі неподалік селища Томашгород. Через несправність транспортного засобу злочинці змушені були залишити та втекли в сторону лісового масиву, – сказала М.Юстицька.

11:40

Підозрювані у вбивстві чоловіка у Старому Селі здались поліції

Цю інформацію Суспільному повідомило достовірне джерело у правоохоронних органах. Також цей факт підтвердив начальник відділу комунікації поліції області Антон Крук.

– Так, здались. Завдяки вжитим оперативно-розшуковим заходам і чіткій взаємодії служб, то зловмисникам не залишалось нічого, окрім як здатись. Зараз їх доставляють у відділ поліції. У Серненському районі вони вийшли на дорогу і здались. "Сирені" наразі оголошено відбій, – сказав речник поліції області Антон Крук.

 

Читайте також: Підозрювані у вбивстві чоловіка у Старому Селі здались поліції