Будинок на Соборній,57 стане чистішим від реклами за два тижні (ВІДЕО)

20:20, 6 лют. 2019
 
Будинок на Соборній,57 стане чистішим від реклами за два тижні (ВІДЕО)

Демонтаж вивісок на вулиці Соборна, 57 у Рівному, які не відповідають затвердженим міськвиконкомом нормам, планують продовжити 19-20 лютого. Про це заявив заступник міського голови Рівного Віталій Герман після наради із власниками нежитлових приміщень, які облаштували на будівлі свої вивіски. 



Сьогодні на цю зустріч із загалом семи запрошених представників прийшли двоє: директор комунального підприємства облради "Рівнекнига" Олександр Савчук та директор магазину мобільного зв’язку Дмитро Шмельов. Вони погодилися на демонтаж і подальшу заміну вивісок, які б відповідали затвержденим торік у листопаді правилам їхнього розміщення.


- Наприкінці минулого року ми проводили тут розширену нараду і були всі представники бізнесу, які мають у власності нежитлові приміщення в цьому багатоквартирному житловому будинку. І всі вони погоджувалися, що треба змінювати обличчя нашого міста. Попередньо узгоджено, що демонтаж незаконно встановлених корнструкцій буде проводитися 19-20 лютого. Приємно, що є розуміння представників бізнесу. Тому на цей демонтаж не буде витрачено жодної бюджетної копійки. Це все буде за рахунок власників бізнесу,розповів Суспільному заступник міського голови Рівного Віталій Герман.

Директор магазину мобільного зв’язку Дмитро Шмельов нам розповів, що із таким станом справ і пропозиціями він згідний.



- Почнемо з того, що будемо прибирати бокові розтяжки, плакати, бо вони прикривають частину будинку і, я б сказав, виглядають дуже застаріло. В майбутньому на цей рік в планах змінити вивіску на більш сучасну, таку, яка б підходила до цього будинку, більш компактну. За попередніми підрахунками це 12-13 тисяч гривень. Але вже як почнемо, тоді й порахуємо,сказав пан Шмельов.

Нагадаємо, що вперше рекламу, причеплену без дозволу, зняли ввечері 27 грудня 2018 року. Працівники управління містобудування та архітектури демонтували тоді з фасаду будинку на Соборній, 57 чотирнадцять рекламних елементів.