У Рівному чоловік вдарив інспектора патрульної поліції, - ГУНП (ФОТО)

14:50, 6 лют. 2019
 
У Рівному чоловік вдарив інспектора патрульної поліції, - ГУНП (ФОТО)

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 19-річний житель Рівного, який під час припинення поліцейськими правопорушення, вдарив інспектора патрульної поліції. Про це розповіла прес-офіцерка відділу комунікації поліції області Марія Юстицька.

- П’ятого січня близько 22:20 екіпаж патрульної поліції у складі двох капралів поліції виїхав на повідомлення щодо бійки за участю майже десяти осіб на вулиці Відінська. Під час припинення правопорушення між компанією невідомих до поліцейських підійшов 19-річний житель Рівного та почав запевняти, що знає обставини конфлікту. Утім, в подальшому нічого пояснити не зміг і почав агресивно себе поводити, висловлювався нецензурною лайкою та наніс тілесні ушкодження 23-річному поліцейському роти в обличчя. У капрала поліції діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, розсічення губи, садна під оком та госпіталізували в нейрохірургічне відділення медзакладу, – сказала прес-офіцерка.

За насильство щодо працівника поліції рівнянину, згідно із Кримінальним кодексом України, може загрожувати обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Наразі журналісти Суспільного намагаються з’ясувати, чи зафільмувала сам інцидент боді-камера патрульного та який захисник йому призначений, аби дати змогу і іншій стороні озвучити свою версію подій.