Друга аварія на водогоні з початку року: частина Квасилова без води (ФОТО) (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

12:55, 1 лют. 2019
 
Друга аварія на водогоні з початку року: частина Квасилова без води (ФОТО) (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Від сьогоднішнього ранку багатоповерхівки Квасилова залишилися без води. Причина – аварія на водогоні.

Фото Павла Дутка

Як розповів селищний голова Степан Горбатюк, порив стався сьогодні на вулиці Хутірській у районі Нового Двору. Зараз працівники водоканалу відкачують звідти воду, аби дістатися до місця прориву.

На фото Степан Горбатюк

– Вночі стався прорив там, де робили у Новому Дворі. До 4-го поверху є вода, приватний сектор запустили, кажуть у водоканалі. Вони бочку привезли, щоб люди могли набрати воду. Що там буде далі, то протягом певного часу мають дати інформацію, – повідомив Степан Горбатюк.

Фото Павла Дутка

Речниця "Рівнеоблводоканалу" Оксана Конопацька підтвердила факт аварії. За її словами, у Новому Дворі зараз працює аварійна бригада підприємства. Наскільки тривалим буде ремонт і коли прорив ліквідують – про це пообіцяли повідомити нашим журналістам о другій годині.

Фото Павла Дутка

За словами селищного голови Степана Горбатюка, аварія сталася на тій самій ділянці, що і 6-го січня цього року. Тоді через це у багатоповерхівках селища, вище четвертого поверху, води не було шість діб.

Те, що відновлення водопостачання на початку січня тривало шість діб, головний інженер підприємства Віктор Єфімов тоді пояснив складністю монтажних робіт і тим, що техніці було важко дістатися місця аварії через щільність забудови.

14:30

На фото головний інженер "Рівнеоблводоканалу" Андрій Грухаль

Уночі в районі вулиці Хутірської в Новому Дворі відбувся прорив магістральної ділянки мережі водопостачання на Квасилів. На сьогоднішній момент жителі Квасилова мають певні незручності, хоча Квасилів був переключений зі станції Новомильськ і мешканці по четвертий поверх мають воду. На даний момент там оперативно працюють дві аварійні бригади над усуненням прориву і над якнайшвидшим відновленням водопостачання в Квасилів. Вказаний водовід побудований у 80-ті роки і така конструкція у нього, що він частково залізобетонний, частково металевий, що ускладнює виконання робіт. На даний час плануємо сьогодні виконати ремонтні роботи і на вечірній час подати воду, – коментує представник підприємства.

18:30 За інформацією прес-секретарки водоканалу Оксани Конопацької, ремонтні роботи ще тривають.

Суспільне продовжує слідкувати за ситуацією…