У Рівному зіткнулись тролейбус і вантажівка (ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

15:45, 28 січ. 2019
 
У Рівному зіткнулись тролейбус і вантажівка (ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

У Рівному на вулиці Данила Галицького в районі мототреку зіткнулись тролейбус та вантажівка. У тролейбуса зім’яло передню частину з боку водійського сидіння. Це перша зупинка, де тролейбуси набирають пасажирів.

За попередньою інформацією, у цій автопригоді є травмовані.

Станом на 15:49. За словами прес-офіцерки поліції області Марії Юстицької, наразі відомо, що у цій аварії травмувалась жінка-водій. Її стан поки невідомий, також слідчі з’ясовують всі обставини події.

Станом на 15:54. Як вдалось з’ясувати на місці події кореспонденту новин Volodimir Strus, швидка допомога з місця забрала трьох людей, двох – просто на обстеження. 

Станом на 16:14. Водій вантажівки на ім’я Сергій розповів журналісту, що їхав з Харкова на Ужгород і на цьому місці кріплення причепа відчепилось. Чоловік каже, що причиною цьому стала ямковість.

У тролейбуса зім’яло передню частину з боку водія.

– Тролейбус навряд чи підлягає відновленню. Страшнувата картина, слава богу, що залишилися всі живі. І оскільки це перша зупинка, то в тролейбусі геть мало було людей. Скільки конкретно, сказати не можу, – розповів начальник управління транспорту Рівного Віталій Миронюк.

 

Кондукторку, пасажирку та водійку "швидка" відвезла до міської лікарні. Двох перших відправили до приймального відділення. Вони були проти, аби їх знімали.

В приймальне відділення доставлено дві жінки, одна – пасажир тролейбуса, інша – кондуктор. Наразі вони госпіталізації не потребують, але має пройти дообстеження, будуть відпущені додому, – каже чергова лікарка приймального відділення міської лікарні Тетяна Ватліцова.

Лікар травмпункту Роман Юкіш підтвердив, що не потребує госпіталізації і водійка тролейбусу. Після проведення рентгену переломів не виявили, зафіксували лише забій грудної клітини.