Хлопець, який пробігся по патрульній машині, став фігурантом кримінального провадження

11:37, 21 січ. 2019
 
Хлопець, який пробігся по патрульній машині, став фігурантом кримінального провадження

Дмитро Ільчук, який пробігся по машині патрульної поліції у Рівному і виклав відео свого вчинку в мережу Інтернет, став фігурантом кримінального провадження за статтею 296 ККУ (хуліганство).

Про це повідомив заступник начальника Управління патрульної поліції області Андрій Крутень. За його словами, на даху службового автомобіля копи виявили пошкодження 16 січня, однак екіпаж патрульних тоді не зміг пояснити, звідки вони взялися.

 

– 16 січня нам надійшло повідомлення, що невідомі особи перебувають на даху кінотеатру "Україна" і вчиняють протиправні дії. Можливо, можуть вчинити суїцид, – зазначає Андрій Крутень. – Тому патрульні залиши службовий транспортиний засіб без ввімкнених маячків і направилися до кінотеатру. Пошкодження на даху виявили лише після закінчення зміни. Що це пошкодження від ніг – ми з`ясували лише після того, як до поліції подзвонив сам підозрюваний. У грудні минулого року патрульні поліцейські здійснювали перевірку цього хлопця на зупинці громадського транспорту, де він палив цигарки. В особистих речах був виявлений предмет, схожий на пістолет. Патрульні на місце викликали працівників управління Нацполіції області.

 

Напередодні ввечері нам вдалося поспілкуватися телефоном із автором відео Дмитром Ільчуком. Він розповів, що йому 20 років, він ніде не працює і не навчається, а відео зняв заради популярності та просування свого власного каналу в мережі Інтернет.