У Рівному починають розбирати головну ялинку міста (ВІДЕО)

9:36, 21 січ. 2019
 
У Рівному починають розбирати головну ялинку міста (ВІДЕО)

У ці хвилини на майдані Незалежності працівники Тресту зеленого господарства Рівного знімають новорічні прикраси з головної ялинки міста.

 
Як розповів начальник дільниці благоустрою Андрій Гринюк, на місці працює 12 працівників Тресту та дві автовишки. Одна автовишка гірлянди знімає з менших ялинок. Інша – прикраси з головної.
 
Знімають іграшки, розбирають та складають заборчики і завозять до складу Тресту. Після цього знімають освітлення.
 
Також пан Андрій розповів, що після того, як з ялинки знімуть прикраси, дерево зрізують. Гілля йде на утилізацію, а стовбур використовують в ремонті лавочок, ту його частину, яка для цього придатна.
 
Як розповів начальник дільниці благоустрою тресту зеленого господарства Андрій Гринюк, ялинку розріжуть на частини. Гілля утилізують, а стовбур розпиляють на дошки.
 
 
На фото – Андрій Гринюк
– Зрізається верхівка, потім зрізається решта. Гілля піде на утилізацію, деревина, яка буде придатна для виготовлення дошки буде порізана, на рейки для міста. Складних моментів особливо немає, при порізці хіба, що бо задіяно багато гілля, цвяхів, це трошки утруднює роботу. А так проблем немає, – повідомив начальник дільниці благоустрою Тресту зеленого господарства Андрій Гринюк.