Чому на Костромській псуються машини та що збираються робити із проблемою шляховики (ВІДЕО)

19:55, 18 січ. 2019
 
Чому на Костромській псуються машини та що збираються робити із проблемою шляховики (ВІДЕО)

Два пробиті колеса та погнуті диски. Такі пошкодження отримав мікроавтобус "Mercedes" рівнянина Сергія Маркова, після потрапляння у яму на вулиці Костромській.

Випадок трапився вчора ввечері. 

 

На фото Сергій Марков

– 45 км, більше не було, бо пригальмовували, приглядалися до заправок. Такий удар і ніби щось зашкребло, – каже водій Сергій Марков. – Ми потихеньку проїхали, стали, вийшли глянули: два колеса по правій стороні готові. Дирка, палець залазить, диски гнуті.

 Сергій Марков викликав патрульних, які заміряли яму – вона приблизно 10 сантиметрів завглибшки.

Фото патрульної поліції Рівненщини

Речниця патрульної поліції області Оксана Юрченко повідомила: на чоловіка склали адмінпротокол за скоєння ДТП. Мовляв, він не був уважним за кермом та перевищив швидкість. 

 

Цей протокол Сергій Марков збирається оскаржувати у суді, адже переконаний, в яму потрапив через неналежне утримання дороги Рівненським ШЕУ.

 

Представник Рівненського ШЕУ Віталій Кончук розповідає, що про дану вибоїну досьогодні їм було невідомо. Ніхто з водіїв не звертався, а під час обстеження доріг її не помітили, оскільки вона залита водою.


– Ситуація, яка склалася, для нас неприємна, – каже Віталій Кончук. – В першу чергу вона пов’язана із зносом дорожнього одягу, який служить понаднормово, руйнування відбуваються дуже динамічно і непередбачувано. Частина вини, вважаю, є і на самих водіях, адже вони не зовсім дотримуються правил дорожнього руху. 

На фото Віталій Кончук

Віталій Кончук запевнив, що до кінця дня вибоїну засиплють. А з наступного тижня, коли синоптики обіцяють морозну погоду, її залатають асфальтобетоном.

 

Начальник відділу безпеки дорожнього руху Сергій Коханюк повідомив, що на посадових осіб Рівненського ШЕУ склали адмінматеріали за неналежне утримання вулично-шляхової мережі, що спричинило пошкодження ТЗ.