Новий директор рівненського стадіону "Авангард" почав виконувати свої обов’язки

12:25, 17 січ. 2019
 
Новий директор рівненського стадіону

Розпорядження про призначення Олександра Алембіти на цю посаду міський голова Володимир Хомко підписав у понеділок, а сьогодні заступниця міського голови Галина Кульчинська представила нового керівника колективу.

Олександру Алембіті 32 роки. Дотепер він працював на посаді заступника директора дитячо-юнацької спортивної школи з футболу "Верес". Раніше - вчителем фізичної культури у школі та за контрактом у Міністерстві молоді та спорту. Закінчив Міжнародний економіко-гуманітарний університет за спеціальністю "Фізичне виховання". На посаду очільника стадіону Олександра Алембіту рекомендував начальник міського управління молоді та спорту Сергій Шевчук.

Директор стадіону "Авангард" Олександр Алембіта:
– Мене запросили в управління. Запропонували цю посаду. Я подумав добу. Маю право подумати, порадитися з родиною, з дружиною. Подумав і вирішив, що якщо запропонували – потрібно йти. А початок – треба влитися в колектив. Ознайомитися з роботою і підтримувати те, що є і надіятися, що буде скоро розпочата реконструкція.

Нагадаємо, до 16 січня упродовж понад десяти років стадіоном "Авангард" керував Валентин Воят. Він написав заяву про звільнення з цієї посади за власним бажанням. Сьогодні новий директор стадіону Олександр Алембіта підписав наказ про призначення Валентина Воята на посаду головного спеціаліста у комунальному закладі.

Що стосується стадіону "Авангард", то нині цей об’єкт готують до реконструкції. На участь у тендері, який у листопаді минулого року УКБ оголосило вдруге, документи на виконання робіт подали шість фірм. Чотири рівненські: "Опорядрембуд", "Фіалка, "Стиль-Декор" і "Реноме". Луцьке підприємство – "Луцьккомунбуд" та київська фірма – "Комплекс-В". Аукціон заплановано на 29 січня. Заявлена вартість реконструкції стадіону понад 202 мільйони гривень.