Перша в цьому році Співанка відбулася сьогодні у Рівному (ВІДЕО)

18:37, 12 січ. 2019
 
Перша в цьому році Співанка відбулася сьогодні у Рівному (ВІДЕО)

Цей музичний проект – ініціатива громадської платформи "Яскраво".

Відбувся захід в приміщенні платформи взаємодії "Простір", що в Національному університеті водного господарства. Тут зібралися усі охочі поспівати відомих українських пісень. Влаштовують Співанку у Рівному сьомий рік поспіль.

Керівниця проекту "Співанка" Ольга Степанюк:

– Сьогодні у нас одноразовий захід – це зимова зустріч проекту "Співанка". Взагалі це літній проект, який проходить на Лебединці, граємо українські народні пісні. У нас є співанок, який ми робимо власноруч. Так як зараз Різдвяні свята вирішили зробити зустріч і відпочити разом з нашою аудиторією і колективом нашим.

Учасник проекту "Співанка" Юрій Штін:

– Це захід ламовий, теплий, коли усі приходять, хто "шарить". Ми кожного року робимо такий зимовий захід, нагадати про себе, подарувати трішки літньої атмосфери, нагадати літній вечір. Співаємо тільки українську музику. Тільки українських виконавців.

Відвідувачка заходу Анна Леміч: 

– Я знайома зі "Співанкою" вже два роки. Ми з нею познайомилися в парку, я підійшла і ні разу не пожалкувала. Тут панує така атмосфера, де немає ніде. Ці люди віддаються своїй роботі, люблять її. А я люблю цих людей.