У Костопільському районі канікули у школах триватимуть ще тиждень

15:58, 11 січ. 2019
 
У Костопільському районі канікули у школах триватимуть ще тиждень

Через карантин у зв’язку з грипом та ГРВІ. А у Рівному канікули у школярів закінчуються. З понеділка – у школи. До епідпорогу ще 50 відсотків, сказав Віктор Мороз - керівник епідвідділу Рівненського лабораторного центру.

 

– Якщо взяти в цілому по області, то ситуація спокійна. Єдине, що у нас у Костопільському районі перевищення епідпорогу, ще з позаминулого тижня. І ще так само й цього тижня йде перевищення на 70 %. У них там продовжили обмежувальні заходи. Продовжили канікули в школах. Тобто наступного тижня діти не будуть відвідувати навчальні заклади. А по всіх інших районах ситуація спокійна. У тому числі і у Рівному, ситуація така, на сезонному рівні. Так у Рівному до порогового рівня ще 50%. Зарічненський, Острозький райони там захворюваність знизилась, – розповів керівник епідвідділу обласного лабораторного центру Віктор Мороз. 

 

Також Віктор Мороз зазначив, що канікули для учнів продовжили на тиждень у школах  Дубна. Хоча рівень захворюваності там невисокий. Місцеві освітяни пояснили епідеміологам це рекомендацією Міносвіти. Адже зараз кожен навчальний заклад може самостійно приймати рішення про призупинення навчання.