Мікроавтобус скотився на територію будівельного магазину (ВІДЕО)

16:53, 11 січ. 2019
 
Мікроавтобус скотився на територію будівельного магазину (ВІДЕО)

Мікроавтобус "Форд" скотився на територію будівельного магазину, знісши при цьому частину паркана. Все сталося сьогодні, 11 січня, близько третьої години дня на вулиці Коновальця у Рівному.

Як розповів свідок Володимир Гапон, в момент падіння, в кабіні автомобіля водія не було. Спілкуватися з нами чоловік відмовився. На місце викликали рятувальників, які за допомогою крана поставили мікроавтобус на землю. На місці патрульний поліцейський Андірй Корнійчук повідомив, що водій та власник будівельного магазину претензій один до одного не мають, і розійдуться за європротоколом.

Свідок Володимир Гапон:

– Стояв курив. Чую удар, думав діти якісь граються. А тут дивлюся – з’являється бус. Впав сюди. Думав, що водію погано стало, може з серцем. Глянув – немає водія. А через деякий час він прийшов, шукав буса. Каже, що на передачу поставив. Може з передачі сама знялася.

Інженер групи рятувальних робіт Богдан Волинець:

– О 14:50 на пункт зв’язку частини було надіслано повідомлення, про те, що у Рівному на вулиці Коновальця, 3Б було здійснено з’їзд автомобіля Форд із автостоянки. На місце виклику було направлено 5 чоловік особового складу. В ході роботи водій та інші люди не травмувалися.