Начальника слідчого відділення Острозького райвідділу Нацполіції в області затримали при отриманні хабаря

16:40, 11 січ. 2019
 
Начальника слідчого відділення Острозького райвідділу Нацполіції в області затримали при отриманні хабаря

Цей факт підтвердив начальник відділу комунікацій Нацполіції області Антон Крук.

Оперативники Служби безпеки України встановили, що затриманий разом зі своїм знайомим буцімто вимагали від місцевого мешканця вісімсот доларів США за непритягнення до кримінальної відповідальності за крадіжку. Про це повідомляє офіційний сайт СБУ.

Правоохоронці затримали підозрюваних в одному із населених пунктів Рівненщини після отримання всієї суми хабара. Під час обшуку автомобіля поліцейського вилучено ще чотириста євро та майже десять тисяч гривень.

Наразі вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Операцію проводили співробітники Управління СБУ у Хмельницькій області спільно з теруправлінням Держбюро розслідувань, розташованим у Хмельницькому.

Речник цієї організації Віктор Боженський, телефоном озвучити, де саме і коли відбулося затримання відмовився, пославшись на таємницю слідства. З власних джерел ми дізналися, що посаду начальника слідчого відділення в Острозькому райвідділі Національної поліції обіймає Микола Федорук. Він також обіймає посаду заступника начальника Острозького райвідділу поліції.