Членкині міськвиконкому Ніні Скибі вночі спалили машину (ФОТО, ВІДЕО)

10:34, 10 січ. 2019
 
Членкині міськвиконкому Ніні Скибі вночі спалили машину (ФОТО, ВІДЕО)

Подія трапилась цієї ночі на вулиці Кобзарська, 17 у Рівному. Як повідомив речник обласної поліції Антон Крук, інформацію про займання автомобіля «Mercedes-Benz» вони отримали майже о четвертій ранку.

 

Ми зв’язались з власницею авто, це членкиня міськвиконкому, приватна підприємиця, волонтерка Ніна Скиба, вона не пов’язує підпал ні з підприємницькою діяльністю, ні з виконкомом.

 

– Просто спалили машину, дай все. В мене машина під вікнами стоїть, то, звичайно, я почула, просто почула характерний такий хлопок не характерний для такої часу доби. В нас такий район, що інколи там бійки трапляються всяке таке, то я відразу висунула голову у вікно, дивлюся в мене машина горить. Для мене це машина, це засіб для робити був. Є люди, для яких це засіб пересування, а для мене це засіб моєї роботи. З підприємництвом точно ні, з тим, що це не виконком теж ні. Бо я ні з ким ніде не сварилась, я займаюсь зараз таким справами, знаєте, що ні з ким ніде не сваришся. Або дитячі будинки, або з сім’ями малозахищеними, оце збирала речі допомагала. Ніде ні з ким не сварилась, саме це мене і шокує, – розповіла Ніна Скиба.