У багатоповерхівках Квасилова відсутнє водопостачання

14:38, 6 січ. 2019
 
У багатоповерхівках Квасилова відсутнє водопостачання

Відсутність водопостачання у багатоповерхівках Квасилова пов’язана з аварією.

Про це за телефоном аварійно-диспетчерської служби Рівнеоблводоканалу повідомила чергова пані Ольга (прізвище вона не назвала).

За її словами, прорив стався сьогодні приблизно о 8:20 на вулиці Хутріський. Наразі там працює аваріна бригада. Термін у який буде відновлено водопостачання чергова назвати не змогла.

Інофрмацію про аварію підтвердив начальник Служби водопровідно-каналізаційного господарства Рівненського району Андрій Турчин. Згалом у Квасилові води в будинках на верхніх поверхах немає вже четверту добу. 3 січня її відключили у зв’язку з плановим ремонтом.

Слабкий напір води є лише на поверхах нижче четвертого, розповів UA:Рівне квасилівчанин Павло Дутко.

За словами заступника Квасилівського селищного голови Анатолія Котовського, у водоканалі потребу проведення ремонтних робіт саме зараз пояснили необхідінстю терміново освоїти 1,5 мільйони гривень.

Головний інженер "Рівнеоблводоканалу" Віктор Єфімов сподівається, що до кінця дня водопостачання вдасться відновити.
 
Але, додав, ремонт ускладнений тим, що порив стався на болотистій місцевості, а саме місце аварії оточене будинками, що ускладнило доїзд техніки: доводилось домовлятися з людьми, щоб ті пропустили її через свої ділянки.
 
Що ж до планового ремонту, який тривав з 3 по 5 січня, то Віктор Єфімов сказв:
 
– З’явилась можливість замінити ділянку водогону на вулиці Весняній. Ми виконали цю роботу. Для нас не важливо це 3чи 4 січня. Так сталося, що там трапився один порив, потім другий і нами було прийнято рішення оперативно цю ділянку поміняти, що ми і зробили. Ні про яке швидке освоєння коштів не йдеться, таку інформацію навіть не коментую.