Рівненські байкери закрили мотосезон

17:07, 17 лис. 2019
 
Рівненські байкери закрили мотосезон

Сьогодні представники байкерських клубів та мотоспільноти зібралися у центрі міста. Спершу колоною проїхали по Соборній, а коли стемніло влаштували вогняне шоу. На закриття сезону до рівненських байкерів приїхали також мототовариші з Дубна та Костополя. Як розповів голова мотоспільноти Рівного Юрій Мотренко, цей сезон запам’ятається подорожами Україною та Польщею, а також відвідуванням дитячих будинків та кількома маршами у пам’ять про загиблих мотоциклістів

 Юрій Мотренко, голова мотоспільноти Рівного:

– У нас близько 140 чоловік, це офіційно які з нами їздять, зареєстровані. Також у нас у Рівному є офіційний мотоклуб. Ми щоденно збираємося у літні дні на нашій мототочці, хто хоче їздити ми всіх раді бачити і візьмемо до себе в колектив.
 
Макс, президент байкерського клубу "Cruisers MCC":
 
– Ще багато хто їздить, ще будуть їздити до снігів, до холодів, але взагалі є така просто традиція байкерська, кінець осені, приходять холода і ми відповідно закриваємо сезон. Збираємося, їдемо колоною, нагадуємо ще раз чотирьохколісним про себе. Кожен сезон, він як кожен день у житті людини, завжди має щось нове. Саме основне, що всі друзі живі, здорові. А подорожі завжди будуть, головне хотіти, планувати, домагатися.
 
Віктор Літковець, байкер:
 
– Така водночас радісна і сумна подія. Можна всім зібратися, а сумна бо кінець сезону, а зима для байкера сумний період, тому що у декого це єдине хоббі, яке є, у когось там рибалка, шахи чи ще щось, то їм легше. А в кого єдине хоббі мотоцикл, то це називається байкерський мототоксикоз.