Шляховики почали вкладати асфальт до костопільської об’їзної (ВІДЕО)

18:26, 13 лис. 2019
 
Шляховики почали вкладати асфальт до костопільської об’їзної (ВІДЕО)

У рамках ремонту дороги Н-25 на ділянці від межі Рівненського і Костопільского району до початку Костопільської об’їзної сьогодні розпочали вкладати асфальт. Йдеться про ділянку у п’ять кілометрів. Це є один з етапів ремонту автотраси від Рівного до Сарн, повідомив в. о. начальника Служби автодоріг області Микола Козачок.

Планується, що цього року дорожники вкладуть нижній шар асфальтобетону. Також до кінця року схожі роботи проведуть на ділянці від села Данчиміст до Яринівки, також протяжністю у п’ять кілометрів. З наступного року вкладуть вже верхній шар, повідомив Микола Козачок, і почнуть рухатися у напрямку Сарн.

Микола Козачок, в. о. начальника Служби автодоріг області:

Фінансуванням на 2020 рік передбачено завершити ці ділянки доріг 23 км загальної протяжності і ввести їх в експлуатацію. Підрядник, який виграв тендер на цій ділянці роботи, знає, що це йому буде невигідно, тому що цю ділянку у випадку руйнування він по гарантійних зобов’язаннях буде особисто ремонтувати. Питання у тому, що якраз зима і дасть результат щодо перевірки якості саме у тріщинах, чи не буде заходити вода або піщано-соляна суміш у верхні шари, чи не буде тріщин. Тому це все нормально.