Мер Рівного хоче, щоб транспортом керував ексголова адміністрації

16:54, 13 лис. 2019
 
Мер Рівного хоче, щоб транспортом керував ексголова адміністрації

Начальником управління транспорту та зв’язку Рівного, ймовірно, стане ексголова Рівненської райдержадміністрації Володимир Пилипчук. Про це сьогодні повідомив сайт газети "7 днів". У тексті вказано, що з кандидатом вже визначився міський голова Володимир Хомко.

Речник міськради Микола Прокопчук Суспільному підвердив, що посаду керівника управління транспорту обійматиме Володимир Пилипчук, і вже завтра в останнього завершується спецперевірка. Розпорядження про призначенння міський голова підпише після того, як документи Пилипчука з’являться у відділі кадрів міської ради. Ми зателефонували і до самого претендента на посаду. 


Володимир Пилипчук:
Зараз проходить перевірка усіх документів, якщо все нормально і добре – тоді буде розпорядження, тоді буду призначений. На даний момент заходжу туди, як людина, яка не мала з транспортом дотичних... Спеціально для того, щоб зробити порядок там. Повністю, коли прийду на посаду, буду бачити, як воно відбувається там всередині.

Нагадаємо, начальником міського управління транспорту та зв’язку понад десять років був Віталій Миронюк. Останній пішов на пенсію. А Володимир Пилипчук три роки обіймав посаду керівника Рівненської районної адміністрації. До того – майже два роки був головою Рівненської районної ради. З посади керівника адміністрації президент Володимир Зеленський його звільнив 11 липня.