Зі «Злата плази» евакуйовують людей через інформацію про замінування (ОНОВЛЕНО)

16:33, 12 лис. 2019
 
Зі «Злата плази» евакуйовують людей через інформацію про замінування (ОНОВЛЕНО)

У Рівному евакуюють персонал та відвідувачів зі «Злата плази» через інформацію про замінування. Про це Суспільному повідомили журналісти, які зараз перебувають на місці. Як розповів речник Служби порятунку області Дмитро Мельник, поліція отримала інформацію про нібито замінування ЦНАПу, що знаходиться у торговому центрі. На місце виїхали спецслужби.

Інформація уточнюється та оновлюється. Нагадаємо, до «Злата плази» спецслужби приїжджали через аналогічне повідомлення 30 вересня. Тоді жодних вибухових пристроїв не знайшли.

_________

17:22
Інформація про замінування не підтвердилась, повідомив Дмитро Мельник.

________

21:00

Поліція вирахувала, хто здійснив дзвінок про замінування. Цю інформацію Суспільному підтвердив начальник відділу комунікації поліції області Антон Крук. За словами речника, вжиті оперативні заходи допомогли встановити чоловіка, який повідомив про намір буцімто вчинити терористичний акт. Попередньо відомо, що вирахувати його змогли за допомогою номера телефону, з якого він здійснив дзвінок.

Більше подробиць цієї справи, про те, як пояснює свій вчинок чоловік, що йому загрожує – завтра пресслужба поліції повідомить завтра.