У напрямку Острога перекрита траса через ДТП (ОНОВЛЕНО)

11:23, 8 лис. 2019
 
У напрямку Острога перекрита траса через ДТП (ОНОВЛЕНО)

На мосту за Здолбуновом у напрямку Острога перекрито рух транспорту.

Факт ДТП Суспільному підтвердила пресофіцерка поліції області Марія Юстицька. За її словами, зіткнулися вантажівка та мікроавтобус, двоє травмованих.

– Попередньо встановлено, що водій вантажного автомобіля «Volvo» не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із мікроавтобусом «Nissan». Внаслідок ДТП травмувалися обоє водіїв. Їх доставили до лікарні. Наразі автодорога повністю перекрита транспортними засобами, відтак об’їзд можливий лише через місто Здолбунів,сказала пресофіцерка.

Фото поліції області

________

14:00
Станом на обідню пору рух ділянкою вже був розблокований.

________

15:15
– Поліцейські встановили, що водій вантажного автомобіля «Volvo», 51-річний житель Луцька, не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із мікроавтобусом «Nissan» під керуванням 39-річного жителя села Плоска Острозького району. Обох водіїв доставили до лікарні. У керманича мікроавтобуса медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої тіла. Чоловіка госпіталізували до лікарні. Водія вантажівки після надання меддопомоги відпустили. За результатами медичного освідування він був тверезий. Крім того, до Рівненської лікарні також звернулась пасажирка автомобіля «Nissan», 33-річна дружина водія. Її наразі оглядають медики,повідомила Марія Юстицька.