"Верес" погодився компенсувати гроші за пошкоджений стадіон у Тернополі

16:46, 6 лис. 2019
 

Рівненський футбольний клуб "Верес" погодився компенсувати збитки, яких зазнав тернопільський міський стадіон під час матчу чемпіонату України, в якому рівняни зустрічалися із місцевою "Нивою". Йдеться про пластикові стільці, пошкоджені на трибуні, на якій під час гри знаходилися рівненські вболівальники. Сума компенсації – чотири з половиною тисячі гривень.

Відповідні гарантійні листи із погодженням компенсації за підписом спортивного директора "Вереса" Ореста Баля сьогодні клуб надіслав на адресу комунального закладу "Тернопільський міський стадіон" та контрольно-дисциплінарного комітету Української асоціації футболу. Орест Баль телефоном повідомив Суспільному, що згідно з протоколом інспектора матчу, було пошкоджено 18 стільців. Інформацію про отримання гарантійного листа сьогодні телефоном підтвердив також директор футбольного клубу "Нива" Андрій Тихий.

Нагадаємо, матч "Нива" - "Верес" відбувся на міському стадіоні Тернополя 27-го жовтня і завершився з рахунком - 0:0. Під час гри частина рівненських вболівальників, які знаходилися на секторі за воротами, використовували піротехніку. Згодом начальник Тернопільського міського управління молоді і спорту Микола Круть заявив, що рівненські вболівальники зламали два десятка стільців.