П’яний водій збив жінку-пішохода та втік, потім – повернувся на місце ДТП (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

11:29, 3 лис. 2019
 
П’яний водій збив жінку-пішохода та втік, потім – повернувся на місце ДТП (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

Смертельна аварія сталась вчора близько сьомої вечора у Вараші. У поліцію про неї повідомили медики, які констатували смерть 65-річної місцевої жительки. Що відомо:

– поліція встановила, що жінка, попри наявність тротуару, йшла дорогою та вела свій велосипед;
– машини та водія, який причетний до наїзду, на місці не було;

– через деякий час на місце ДТП прийшов 37-річний чоловік та зізнався, що це він збив жінку, а потому поставив свою «Audi А6» у гараж. Слідчі оглянули машину та знайшли на ній сліди, характерні для аварії;
– чоловіка освідували на стан сп’яніння приладом «Драгер», результат – 1,68 проміле, що у вісім з половиною разів перевищує допустиму норму;
– варашівця затримали, зараз він в ізоляторі. Слідчі готують йому підозру;
– санкція статті ККУ передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого (залишення місця ДТП та керування у стані сп’яніння – обтяжуючі обставини,-ред.).

За інформацією пресофіцерки поліції області Марії Юстицької.

________

4 листопада, 18:00
Міський суд Рівного обрав жителю Вараша запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту без електронного засобу контролю.

________

Також водій після вчинення ДТП втік у Дубенському районі, додали в поліції. Аварія сталась учора близько 21:40 у селі Стара Миколаївка. Попередньо поліцейські встановили, що 20-річний житель села Шепетин перебігав проїзну частину, коли в цей час його зачепив автомобіль. Пішохода доставили до лікарні, де у нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, садна на руках та ногах, зараз він у травматології. Поліція шукає водія-втікача, який, як свідчать залишки на місці автопригоди, може пересуватись на авто марки «BMW».