У Рівному водій влетів у патрульну машину, є травмовані (ОНОВЛЕНО)

14:55, 1 лис. 2019
 
У Рівному водій влетів у патрульну машину, є травмовані (ОНОВЛЕНО)

Факт ДТП на Київській Суспільному підтвердив керівник відділу комунікації поліції області Антон Крук. Він зазначив, що патрульну поліцейську із попереднім діагнозом закрита черепно-мозкова травма забрали медики. Також відомо, що в’їхав водій у стоячу машину копів, які оформляли адмінматеріали.



Чи був він п’яний – наразі встановлюють. Інформація уточнюється і доповнюється…

________
14:57
Речник поліції уточнив, що попередньо водій мав ознаки сп’яніння, однак це перевірять додаткові дослідження. Водія, а також двох копів наразі шпиталізують.
________

17:20
Водій від госпіталізації відмовився, додали у поліції. Патрульні – у ЦМЛ із травмами голови.

Антон Крук, речник ГУ НП в області:
– Патрульний автомобіль був припаркований, поліцейські складали адмінматеріали, виконували свою роботу. І в них врізався "Фольксваген". Водій був попередньо у стані алкогольного сп’яніння. Але це має підтвердити експертиза. ДТП – з потерпілими, значить буде відкрито кримінальне провадження за ст. 288 ККУ. Матеріали будуть внесені в ЄРДР.

Сергій Мерчук, керівник патрульної поліції області:
– Водій, який врізався в припарковане авто, був з відвертими ознаками сп’яніння. В салоні були пляшки з-під спиртного, порожні і повні. Був непристебнутий і головою розбив лобове скло. Водій – причетний до бізнесу з маршрутними перевезеннями.