Остання гонка: у Рівному завершили спідвейний сезон (ВІДЕО)

14:05, 30 жов. 2019
 
Остання гонка: у Рівному завершили спідвейний сезон (ВІДЕО)

На рівненському мототреці вчора організували відкритий чемпіонат області зі спідвею. Турнір провели у класах мотоциклів 125 і 500 кубічних сантиметрів. У ньому взяли участь вихованці обласного та Рівненського міського спортивно-технічних клубів та гості із Червонограда.

У підсумку перемогли вихованці міського спортивно-технічного клубу Роман Капустін та Андрій Розалюк. Цьогоріч такий турнір у Рівному відбувся учетверте. Цими змаганнями у Рівному завершили спідвейний сезон.

 


Андрій Розалюк, переможець змагань:

– Доріжка сьогодні важка, бо погодні умови не сприяють. Але можна їхати, боротися, обганяти суперників. Головне – це з головою робити, правильно, не робити зайвих рухів.

Михайло Тимощук, учасник змагань: 

– Я виступаю на мотоциклі, на якому я тренувся лише один день. Але я на ньому раніше їздив, ще рік назад. Сьогодні для мене все добре. Я тільки в Рівному виступав, але маю їхати наступного року в Польщу чи Чехію.


Сергій Головня, керівник Рівненського міського спортивно-технічного клубу:

– Ви ж самі розумієте, що в кінці сезону ніхто не намагався організувати високого рівня змагання. Це для себе, аби визначити рівень підготовки дітей, їхніх мотоциклів, а також дорослих спортсменів до зимового міжсезоння, побачити, хто в якій формі, хто чого навчився. Поки що набільше радують саме діти.