Сюжет замінюють: у «Екваторі» відреагували на осуд реклами Хеловіну

17:14, 25 жов. 2019
 
Сюжет замінюють: у «Екваторі» відреагували на осуд реклами Хеловіну

Про неприйнятну рекламу із закривавленою дівчиною, яку розклеїли у Рівному на білбордах, учора також говорили на сесії Рівнеради. У підсумку обранці навіть прийняли рішення «рекомендувати заборонити» пропаганду цього свята. На сторінці Суспільного, яке писало про цю подію, інформація зібрала сотні коментарів: частина таке рішення ради засуджувала, називаючи популістським, частина – навпаки схвалювала.

Ось яке звернення оприлюднили сьогодні на сайті «Екватора»:

«Ми з великою повагою ставимось до коментарів та зауважень, які надходять до нас у зв’язку із розміщенням анонсу свята Halloween. Нам дійсно дуже шкода, що зображення анонсу сезонного свята у нашому розважальному центрі обурило частину мешканців. Основний посил сюжету планувався як анонс яскравого гриму, який чекає на гостей цієї події. Ні у якому разі ми не мали на меті хоча б якось образити ваші почуття.

Під час планування свята ми орієнтувалися на досвід країн, де подібні свята як Halloween були започатковані і активно святкуються багато років. Взявши до уваги звернення з приводу двозначності розміщеної рекламної кампанії, ми прийняли негайне рішення про зміну сюжетів. На даний момент відбувається заміна зображення на всіх конструкціях.

ТРЦ «Екватор» приносить вибачення перед мешканцями міста за сюжети, які могли хоч якось образити або бути своєрідно сприйнятими».