Зіткнулись вантажівки: один з водіїв не вижив (ОНОВЛЕНО)

8:31, 23 жов. 2019
 
Зіткнулись вантажівки: один з водіїв не вижив (ОНОВЛЕНО)

У ніч проти середи на міжнародній трасі «Київ-Ковель-Ягодин» біля села Масевичі Рокитнівського району сталась ДТП. Наразі від речника Служби порятунку області Дмитра Мельника відомо, що зіткнення двох фур було дотичним, після цього одна із фур злетіла у кювет. Її 60-річний водій не вижив. Бійці ДСНС розчищали дорогу від уламків та змивали пальне.



Більш детально про цю ДТП згодом. Нагадаємо, від вересня Рівненщина увійшла у п’ятірку областей держави з найбільшою кількістю ДТП із загиблими і травмованими.

Фото: ГУ ДСНС області

________
10:00

Поліцейські встановили, що водій автомобіля «Daf» з напівпричепом, 50-річний житель селища Краковець Львівської області, рухаючись у напрямку столиці, з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічну руху, де допустив зіткнення з напівпричепом автомобіля «Volvo» під керуванням 58-річного жителя Київської області.

– Керманич іншої вантажівки, який був тверезий, не травмувався. Наразі ця ділянка дороги перекрита через надто густий туман та смог. Крім того, нині там перевантажують товар і розчищатимуть автодорогу від розкиданої внаслідок ДТП продукції – кукурудзяних паличок. Поліцейські організували об’їзд через селище Рокитне та регулюють дорожній рух,розповіла пресофіцерка поліції області Марія Юстицька.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

________

12:00
Траса очищена, рух відновлено – повідомили в поліції.