Вночі у Рівному горіли двері приміщення, де нещодавно зробили ремонт (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

9:14, 21 жов. 2019
 
Вночі у Рівному горіли двері приміщення, де нещодавно зробили ремонт (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

Цієї ночі у Рівному горіли двері до будівлі колишнього закинутого військового ательє на Набережній, яке нещодавно реконструювали під оренду комерційних площ. На місці перед дверима знайшли залишки автомобільної шини. Про це Суспільному повідомило джерело у правоохоронних органах.

Інформація про цей випадок є також на сайті Г УДСНС області. Як розповів речник Служби порятунку Дмитро Мельник, виклик рятувальники отримали майже о третій ночі. Він додав, що до того, як пожежу вдалось загасити, вогонь пошкодив вхідні двері та закоптив стіни. Саме приміщення, зі слів речника, поки не експлуатувалось.

На фото з місця події видно вивіски, на яких вказано, що тут мав би бути магазин одягу. Поруч – салон краси. Суспільне намагається дізнатись більше про цей випадок.

________

15:40
У поліції повідомили: криміналу у події немає:

– За фактом пожежі слідчо-оперативною групою та працівниками ДСНС було проведено додатковий огляд місця події. Відповідно до акту пожежників ймовірною причиною загоряння комерційного приміщення є коротке замикання електропроводки. Крім того, до поліції із заявою звернувся власник будівлі, в якій просить не розглядати вказане повідомлення, претензій він ні до кого не має та учасником кримінального процесу бути не бажає,розповіла пресофіцерка поліції Марія Юстицька.