На полюванні застрелили 37-річного чоловіка (ОНОВЛЕНО)

19:09, 14 жов. 2019
 
На полюванні застрелили 37-річного чоловіка (ОНОВЛЕНО)

 Поліцейські встановлюють обставини загибелі сарненчанина внаслідок вогнепального поранення. Як розповіла пресофіцерка поліції області Марія Юстицька, сьогодні, 14 жовтня близько 13:30 до поліції повідомили лікарі «швидкої», що в урочищі «Залив» поблизу села Страшево під час надання медичної допомоги помер чоловік.

– Поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 37-річний житель міста Сарни. За попереднім оглядом судмедексперта, смерть чоловіка настала внаслідок вогнепального поранення. Однією із головних версій загибелі сарненчанина є смертельне поранення під час полювання. Поліцейські за фактом вбивства з необережності розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 119 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження правоохоронці встановлюють коло осіб, причетних до злочину, зокрема й особу стрільця. На місці події працюють слідчо-оперативні групи Сарненського відділу поліції та обласного управління, а також експерти НДЕКЦ, – зазначила пресофіцерка. 

Наразі Суспільне намагається дізнатись більше про цей випадок. 

20:02

Як розповіло Суспільному на умовах анонімності джерело серед представників громадськості у Сарнах, загиблого звати Ярослав Корнійчук, чоловік займався розведенням фазанів та збільшенням їх популяції. 

_______

15.10.2019

12:19

Як повідомив сьогодні речник Нацполіції в області Антон Крук, правоохоронці перевіряють версію, що причиною загибелі сарненчанина є смертельне поранення під час полювання. Поліцейські за фактом вбивства з необережності розпочали досудове розслідування.
У рамках кримінального провадження правоохоронці вставили особу стрільця, це 51-річний житель Львівської області.

 – Троє осіб з Львівської області та один, який загинув житель Сарненського району, під час полювання з необережності 51-річний житель Львівської області здійснив постріл. Він завдав вогнепальне поранення. Попередньо, це і є причиною смерті даної особи. Але остаточний результат буде встановлений в ході судово-медичної експертизи. Особа, яка здійснила постріл, який став фатальний для жителя Сарн – перебуває на лікуванні, у нього серцева недостатність, у Львові. Але він визнає свою вину та співпрацює зі слідством, – повідомив речник Нацполіції області Антон Крук.