На будівництві автозаправної станції загинув будівельник

15:58, 10 жов. 2019
 
На будівництві автозаправної станції загинув будівельник

Працівника на будівництві автозаправної станції засипало землею, медики на місці лише констатували смерть. Інцидент стався учора ввечері на вулиці Льонокомбінатівській.

За інформацією фахівчині відділу комунікації нацполіції області Світлани Карачун, під час прокладання комунікацій на будівництві стався зсув грунту, одному працівникові вдалося врятуватися, іншому – ні, його засипало землею. За фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт, що призвели до загибелі людини, у поліції внесли відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань. Санкція цієї статті передбачає обмеження волі на строк від п’яти до восьми років.

Замовником, відповідно до паспорту об’єкту, є ТОВ "Оласінвест". Його власник Олег Хомич телефоном повідомив, що він у відрядженні і деталей інциденту не знає. Як повідомила прессекретарка управління держпраці в Рівному, станом на 15 годину повідомлення про цей випадок від суб’єкта господарювання на будівництві вони не отримали, тому правових підстав скликати комісію і проводити спецрозслідування вони поки-що не мають.