Керівництво БК "Рівне" розповіло, на кого робитиме ставки у новому сезоні (ВІДЕО)

17:15, 10 жов. 2019
 
Керівництво БК

Ставку на власних вихованців робитиме керівництво баскетбольного клубу "Рівне" у новому сезоні. Про це сьогодні під час зустрічі із журналістами повідомив президент клубу Сергій Ліщук. За його словами, конкретні задачі перед жіночою та чоловічою командами поки не стоять. Локальне завдання – битися за перемогу у кожному матчі.

Нагадаємо, жіноча команда БК "Рівне" свій перший матч у чемпіонаті Суперліги провела 20-го вересня у Києві. Той поєдинок рівнянки програли "Київ-Баскету" – 62:80. Чоловіча команда дебютну гру у новому сезоні проведе вдома 12-го жовтня проти "Житомира". 

Жіноча команда баскетбольного клубу "Рівне" свою стартову гру нового сезону чемпіонату Суперліги провела наприкінці вересня у столиці проти "Київ-Баскета". 

Гра завершилася поразкою рівнянок – 62:80. Найкращою у складі нашої команди стала Вікторія Шматова, на чиєму рахунку 18 очок та чотири результативні передачі. У новому сезоні вона стане єдиною гравчинею команди, яка не є вихованкою рівненського баскетболу.

На фото головний тренер жіночої команди БК "Рівне" Валерій Жартун

Ми залишили всіх рівненських вихованців. Попрощалися зі Стадник, яка зараз грає за Вінницю. І намагаємося повернути Яну Голубош. Впродовж року відновлюватимемо її кондиції. І підтягуємо молодь, яка влітку грала в юніорській і кадетській збірних на ЧЄ, – коментує головний тренер жіночої команди БК "Рівне" Валерій Жартун.

На власну молодь робитиме ставку і головний тренер чоловічої команди БК "Рівне" Михайло Переверзій. У минулому сезоні рівняни завоювали срібно Вищої ліги. Влітку команду залишили усі не рівненські гравці та Анатолій Дубнюк, який завершив професіональну кар’єру. Їх покликані замінити молоді вихованці клубу.

На фото головний тренер чоловічої команди БК "Рівне" Михайло Переверзій

Це такі гравці: Шеметов, Столяр, Ющик, Озімковський, Коблюк, брати Лемішки. Цих сімох гравців ми плануємо максимально залучати до матчів команди, – розповідає головний тренер чоловічої команди БК "Рівне" Михайло Переверзій.

Сьогодні під час зустрічі із журналістами президент БК "Рівне" Сергій Ліщук заявив, що конкретні задачі на сезон перед обома командами поки не стоять.

На фото президент БК "Рівне" Сергій Ліщук

Задачі? Поки рано про це говорити. Бо ми не знаємо, в якому стані наші суперники. Але ми битимемося в кожній грі. Працюватимемо над розвитком молодих, необстріляних гравців. Аби після завершення будівництва спорткомплексу, а ми віримо, що його завершать, в нас було дві боєздатних команди у Суперлізі, – каже президент БК "Рівне" Сергій Ліщук.

Також Сергій Ліщук заявив про готовність кадрового посилення команд вже впродовж сезону.

Першу половину сезону ми дамо час молоді. Якщо сезон буде провальним, тоді будемо проводити доукомплектацію, – розповідає Сергій Ліщук.