Готові до опалювального сезону, – "Рівнетеплоенерго"

11:58, 10 жов. 2019
 
Готові до опалювального сезону, –

"Рівнетеплоенерго" готове до початку опалювального сезону. У цьому завпенив директор теплопостачального підприємства Олександр Корчинський. Наразі вони чекають відповідного розпорядження міського голови про старт опалювального сезону.

При цьому Олександр Корчинський зауважив, що житлові будинки, які перебувають на обслуговуванні в управлінських компаніях мають стовідсоткову готовність до подачі тепла. Крім того, нагадав про борги за надані послуги у попередньому сезоні.

На фото директор "Рівнетеплоенерго" Олександр Корчинський

Населення винне нашому підприємству приблизно 115 мільйонів. Виходячи з цього, у нас були певні труднощі по отриманню номінації. Ми її отримали тільки завдяки тому, що втрутилися акціонери підприємства. І зараз в нас така номінація є. Тобто коли буде розпорядження міської влади щодо опалювального сезону у житлових будинках, ми готові і ми це зробимо. Всі управлінські компанії готові на 100 відсотків, по ОСББ питання є, – прокоментував директор "Рівнетеплоенерго" Олександр Корчинський.

Кожен голова ОСББ розуміє, що буде нобхідно підготуватися до прийому тепла. Ми готові до прийому тепла, акти всі будуть донесені і здані до 15 жовтня кожним об’єднанням, – зазначив голова Ради голів ОСББ Рівного Роман Алексійчук.