Шість нових снігоочисних автомобілів КрАЗ отримав Рівненський облавтодор

16:52, 9 жов. 2019
 
Шість нових снігоочисних автомобілів КрАЗ отримав Рівненський облавтодор

Вони стануть частиною новоствореного дорожнього мобільного загону. Як розповів керівник підприємства Володимир Квачук, зараз в Україні створюють чотири загони реагування на надзвичайні ситуації в зимовий період:

- З огляду минулих років ми надавали допомогу і в Київській, і в Одеській, Вінницькій, Миколаївській, Тернопільській областях. Якщо ідуть суцільні замети, то ми всі згруповуємося і надаємо допомогу, тому в Рівному було створено цей мобільний загін. Це не буде в місті, техніка буде використовуватися на автошляхах державного значення, це Київ-Чоп, Київ-Ковель, Ковель-Теребляче-Доманово-Чернівці, Устилуг-Рівне.

Один із них базуватиметься у Рівному та обслуговуватиме кілька областей. Загалом до складу загону увійде 10 КрАЗів, 6 з яких приїхали у Рівне сьогодні вночі, решту отримають згодом, а також техніка, яка вже є у облавтодору.

- Заплановано залучення до мобільного спецзагону, який базуватиметься на Рівненщині залучити 10 нових КрАЗів, 6 з яких бачите за моєю спиною, а також 3-х роторних снігоочисників та двох важких механізмів: важкий автогрейдер трьохмостовий і бульдозер МоАЗ, - повідомив речник ДП "Рівненський облавтодор" Дмитро Леонтіюк.