Вежа біля ПДМ тепер належатиме об’єднанню парків культури та відпочинку

14:35, 9 жов. 2019
 
Вежа біля ПДМ тепер належатиме об’єднанню парків культури та відпочинку

Оглядову вежу, що знаходиться у парку біля Палацу дітей та молоді на вулиці Князя Володимира у Рівному, члени міськвиконкому передали на баланс міського об’єднання парків культури та відпочинку.

Досі балансоутримувачем будівлі був ПДМ. Вчора на засіданні міськвиконкому ухвалили відповідне рішення, згідно з яким доручили об’єднанню парків провести незалежну оцінку майна.

На фото керівниця управління комунальною власністю Рівного Наталія Поліщук

- Оскільки земельна ділянка, на якій розташована ця вежа, закріплена за міським об’єднанням парків культури та відпочинку, є відповідне звернення від Первушевської, щоб вежу передали на баланс міського об’єднання парків культури. Тому ми вносимо на розгляд рішення, попереднє про визначення балансоутримувача визнаємо таким, що втратило чинність, - зазначила керівниця управління комунальною власністю Рівного Наталія Поліщук.

Директор міського об’єднання парків культури і відпочинку Андрій Черепанов телефоном повідомив, що поки рішення про передачу на баланс їх підприємства оглядової вежі не отримував. Тож поки не коментує, що об’єднання парків робитиме з вежею.