Двома матчами у Рівному розпочався Суперфінал чемпіонату України з софтболу (ВІДЕО)

16:46, 21 вер. 2019
 
Двома матчами у Рівному розпочався Суперфінал чемпіонату України з софтболу (ВІДЕО)

У гості до софтболісток "Західного вогню" завітали дівчата з Кропивницького. У регулярному чемпіонаті наші суперниці посіли перше місце, а рівнянки – друге. Серія триватиме до трьох перемог однієї з команд. У перших двох матчах у Рівному на стадіоні "Хімік" перемогли рівненські софтболістки. Наступного тижня клуби зустрінуться у Кропивницькому, де й визначиться чемпіон. Нагадаємо, упродовж попередніх чотирьох років рівнянки були чемпіонками. 

На фото тренер команди "СДЮШОР-2" (Кропивницький) Олександр Шанцов

– Ми кожен рік зустрічаємося з командою Рівного в фіналі, звісно, хочеться виграти, гра покаже. Вони дуже сильні. Ми три роки поспіль програємо в фіналі. В нас серія до трьох перемог і ми по дві перемоги отримуємо. А у вирішальній грі кожен рік одне очко програємо, сподіваюся, що в цей рік щось зміниться, дуже хочеться виграти вже,розповів тренер команди "СДЮШОР-2" (Кропивницький) Олександр Шанцов.


На фото софтболістка команди "Західний вогонь" (Рівне) Діана Вашай

– Тренер задачу поставив перемогти, тренувалися кожен день, вдосконалювалися, будемо перемагати. Суперник доволі складний, але ми будемо боротися. Погода, холодно трохи, їм і нам важко, – каже софтболістка команди "Західний вогонь" (Рівне) Діана Вашай.


На фото головний тренер клубу "Західний вогонь" (Рівне) Володимир Судимак

– Наша задача виграти. Ми чотири роки підряд ставали чемпіонами України і хочемо цього року, хоча дуже важко, дуже серйозний суперник. Дівчата з Кропивницького підросли і нам буде дуже важко. Дуже приємно, що після закінчення Чемпіонату України і Кубка України у нас буде збір національної збірної у Х’юстоні, і наші сім дівчат їдуть туди, це дуже суттєва підтримка і допомога,сказав головний тренер клубу "Західний вогонь" (Рівне) Володимир Судимак.