Патрульна поліція Рівненщини отримала 10 нових машин (ВІДЕО)

12:33, 13 вер. 2019
 
Патрульна поліція Рівненщини отримала 10 нових машин (ВІДЕО)

52 автівки "Skoda Rapid" поповнять автопарки управлінь патрульної поліції західних областей. Усіх їх сьогодні вишикували на майдані Незалежності у Рівному, аби передати в користування очільникам управлінь.

На Рівненщині залишаться 10 із них. За словами начальника управління патрульної поліції області Сергія Мерчука, дві "Шкоди" відправлять до Сарн, п’ять патрулюватимуть обласний центр, решта – підсилять роботу відділу опрацювання дорожньо-транспортних пригод та відділу безпеки дорожнього руху. Крім вручення нових автівок на майдані Незалежності відзначили подяками 40 кращих поліцейських західних областей, серед них – п’ятеро рівненських.

На фото начальник департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков

– Декілька тисяч гривень вони отримають ще грошової винагороди за свою роботу до грошової зарплати. Коли люди отримують подяки – вони отримують винагороди, – каже начальник департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков. 

На фото начальник управління патрульної поліції області Сергій Мерчук

– Саме 10 цих автівок покриють необхідність наших машин, оскільки ви знаєте, в нас були машини, які потрапляли в дорожньо-транспортні пригоди, під час переслідувань, які вже не підлягали ремонту. Були машини, які, на жаль, виходили вже з ладу, тому що вони три з половиною роки не глушаться, вони працюють на лінії. Є вже "пріуси", які доїхали 350-400 тисяч кілометрів. В нас є і "Міцубіші Аутлендер", і "пріуси", і "Рено Дастери". Така машинка в нас була пів року до цього, вона досить практично себе показала, – розповів начальник управління патрульної поліції області Сергій Мерчук.