У Рівному легковик зніс 28 метрів паркану на Соборній

13:37, 12 вер. 2019
 
У Рівному легковик зніс 28 метрів паркану на Соборній

28 метрів паркану зніс 19-річний водій "Мазди" у центрі міста біля органного залу. Як ми вже повідомляли, автопригода сталася вчора ввечері, сьогодні про усі обставини повідомила речниця патрульної поліції Оксана Юрченко.

Водій "Мазди" рухаючись вулицею Соборною біля мосту, не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався дистанції та під час обгону зачепив автобус "Богдан". Після цього водій на швидкості зманеврував праворуч, його спинив паркан вже на самому мості.

28-метрів огорожі зруновані повністю. Станом на ранок, 12 вересня, пошкодження усі прибрали.

Чи відшкодовуватиме водій "Мазди" зруйновану огорожу, вирішуватиме суд, повідомила Оксана Юрченко, адже на водія скалали адмінстративний протокол, який скерували до суду. Сам кермувальник був тверезий, додала речниця. У автопригоді ніхто травм не отримав. На яку суму збитків місту завдав водій, наразі в управлінні житлово-комунального господарства не порахували.

На фото заступник начальника управління ЖКГ Рівного Володимир Лапюк

Знесено приблизно 10 секцій огорожі. Вона знаходиться на балансі ШЕУ. Я мав розмову з керівником Віктором Климуком. Вони все побите приберуть. І далі після процесуальних дій поліції, коли буде встановлено винних, ШЕУ звернеться в суд для стягнення компенсації на відновлення огорожі, – прокоментував заступник начальника управління ЖКГ Рівного Володимир Лапюк.