На «сарненській трасі» збили людину (ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

22:46, 10 вер. 2019
 
На «сарненській трасі» збили людину (ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

Автопригода сталась близько десятої вечора у селі Немовичі Сарненського району. Відео, як людину саме забирає швидка, виклав у Фейсбуці сарненчанин Юрій Гриневич.



Речник поліції області Антон Крук повідомив Суспільному, що травмована – жінка-пішохід, вона потрапила під колеса «Шкоди». На місці працюють слідчі, більше інформацію про цю подію ми повідомимо уже завтра.

Зазначимо, що ця ділянка траси, як і більшість на сарненському напрямку поза межами населених пунктів – не освітлюється.

________

11 вересня, 11:50

– Слідчо-оперативна група на місці з’ясувала, що 46-річний житель Сарн, водій автомобіля «Skoda Octavia», на неосвітленій ділянці дороги здійснив наїзд на 25-річну місцеву жительку, яка перетинала проїзну частину дороги поза межами пішохідного переходу. У результаті зіткнення потерпілу із закритою черепно-мозковою травмою, закритими переломами плеча та передпліччя, розсіченою раною тім’яної ділянки госпіталізували у Сарненську ЦРЛ. Водій був тверезий, – розповіла сьогодні пресофіцерка поліції області Катерина Загурська.