Володимир Зеленський на Рівненщині (ФОТО, ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

11:50, 10 вер. 2019
 
Володимир Зеленський на Рівненщині (ФОТО, ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

Володимир Зеленський поспілкувався із парафіянами УПЦ (МП) в аеропорту. Останні заявили йому про утиски при переході парафій до ПЦУ, президент сказав, що усі звернення людям варто адресувати новому голові ОДА Віталію Ковалю, який теж був разом із гарантом.

Ми згодом розкажемо про це більше. Поки ж – короткі відео фрагменти розмови.

Нагадаємо, із плакатами президента чекали близько двох сотень парафіян та священників Рівненської і Сарненської єпархій. Після спілкування із ними він поїхав до Острога.

________

12:30

Зробити нормальний інтернет, зайнятись питаннями незаконних лісовирубки та бурштиновидобутку – це одні із кількох завдань, про які сказав у Острозі новому голові ОДА Віталію Ковалю Президент Володимир Зеленський. Очільника області він представив у стінах «Острозької академії».

А ще глава держави звернувся до людей, причетних до нелегальних заправок та «попросив їх вийти з тіні». 

Як ми повідомляли раніше, у біографії вказано, що Віталій Коваль наразі керує двома столичними компаніями: "САНАКО" та "ВВВ Монтаж". За даними порталу youcontrol, перша спеціалізується на торгівлі зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин. Друга – на будівництві доріг і автострад.