Біля головного управління Нацполіції у ДТП втрапив поліцейський (ФОТО) (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

10:11, 9 вер. 2019
 
Біля головного управління Нацполіції у ДТП втрапив поліцейський (ФОТО) (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Сьогодні зранку на вулиці Хвильового у Рівному сталась ДТП за участі двох легковиків. У одному із них за кермом був начальник відділу превенції поліції області Руслан Жук. Інформацію Суспільному підтвердив речник поліції Антон Крук.

За його словами, автівка з поліцейським рухулась головною вулицею, із другорядної виїжджало таксі – відбулось зіткнення. З місця події пасажирку таксі забрала швидка. Антон Крук додав, що водій таксі визнав порушення ПДР. Наразі на місці ще працюють правоохоронці. Більше подробиць – згодом.   

 

11:15

У поліції актуалізували інформацію про цю ДТП:

"Автопригода за участю автомобілів «Opel» та «Daewoo» сталася сьогодні, дев’ятого вересня о 08:30, на перехресті вулиць Хвильового та Гребінки в обласному центрі. Поліцейські на місці події встановили, що 54-річний водій автомобіля «Daewoo Lanos», виїжджаючи із другорядної дороги на головну, не надав переваги у русі автомобілю «Opel Astra» під керування 27-річного поліцейського, який рухався вулицею Миколи Хвильового. Унаслідок зіткнення транспортних засобів постраждала пасажирка «Daewoo». Її каретою швидкої медичної допомоги доставили до лікарні.

За зовнішніми ознаками та результатами освідування на алкотестері обоє водіїв були тверезі, однак у них відібрані біологічні зразки для визначення стану сп’яніння. За цим фактом триває перевірка, за результатами якої прийматиметься відповідне рішення",йдеться у повідомленні на офіційному сайті поліції області.