Ранок у Рівному почався із ДТП. І не однієї (ФОТО, ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

10:03, 5 вер. 2019
 
Ранок у Рівному почався із ДТП. І не однієї (ФОТО, ВІДЕО) (ОНОВЛЕНО)

На вулиці Макарова позашляховик розбився об металеву огорожу. Коли журналісти Суспільного приїхали на місце, водія цього авто не було.



Натомість водій вантажівки, який назвався Едуардом, сказав, що після зіткнення спілкувався із водієм позашляховика і зрозумів, що той, як і він, не травмувався. Інспектор патрульної поліції Вітор Зозуля повідомив, що особу водія копи встановлють, місце ДТП він покинув до приїзду поліції. Автопригоду оформили як ДТП зі зникненням. Атомобіль відправлять на шрафмайданчик. Також патрульний додав, що, за попередньою інформацією, правила порушив водій позашляховика.

Крім того, на Київській водій «Ланоса» зранку збив жінку, вона була без свідомості.

Як розповів Суспільному на місці події патрульний Дмитро Радчук, водій за зовнішніми ознаками – тверезий. Він пояснив, що не побачив пішохода, оскільки в цей момент засліпило сонце. Жінку віком приблизно за 80 років без свідомості доправили до лікарні.

А на в’їзді у місто з боку Бармаків зіткнулось дві машини, один із водіїв травмувався – це кермувальник "Нива Шевроле".

Як розповів речник Служби порятунку області Дмитро Мельник, бійці ДСНС зняли клеми з акумуляторів понівечених авто, перекрили газові установки автомобілів, та змили паливно-мастильні матеріали з проїжджої частини дороги.