На будівництві у Рівному загинув чоловік (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

16:04, 29 сер. 2019
 
На будівництві у Рівному загинув чоловік (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 29 серпня, близько 14:40 до поліції надійшло повідомлення про нещасний випадок на вулиці В’ячеслава Чорновола у Рівному. Про це повідомила пресофіцерка поліції області Марія Юстицька.

– Причиною нещасного випадку став зсув землі у котловані під комунікації торговельного центру, в якому знаходився працівник. Чоловіка, який ще був живий, колеги дістали з-під землі та викликали швидку медичну допомогу. Втім, попри вжиті реанімаційні заходи життя 53-річного жителя Рівного врятувати не вдалося,каже пресофіцерка.

На місці події працює слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.

________

30 серпня 2019 року

11:30

Загиблому було 52 роки. Він народився та жив у селі Ставок Волинської області та тимчасово на період роботи мешкав у Рівному. За фактом порушення вимог законодавства про охорону праці, що спричинило загибель людини, слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 271 Кримінального кодексу України. Повідомили правоохоронці.

Поліцейські встановлюють усі обставини трагедії.

 ________

14:00, 30 серпня

На сторінці житлового комплексу "На Щасливому" оприлюднили свою позицію з приводу події:

"Офіційна позиція з приводу трагедії на будівництві

Вчора на будівництві торгового центру сталася трагедія — загинув наш колега.Двоє будівельників працювали у котловані. Через раптовий зсув ґрунту одного з них засипало землею. На жаль, попри вчасно вжиті реанімаційні заходи, врятувати життя колеги не вдалося.

Після події була створена комісія з вивчення та дослідження виробничого травматизму. Члени комісії вже розпочали службове розслідування. Паралельно вивчають ситуацію й інші уповноважені органи.

Керівництво нашого комплексу сприяє розслідування цього трагічного випадку. Втім допоки рано говорити про результати роботи комісії.

На жаль, розуміємо, що всі ці заходи не повернуть життя людини. Ми будемо підтримувати родину загиблого колеги.

Сумуємо з приводу втрати. Співчуття рідним та близьким висловлює увесь колектив нашого комплексу",йдеться у дописі.