Беріть із собою документи: СБУ перевірятиме жителів Рівненщини

15:40, 26 сер. 2019
 
Беріть із собою документи: СБУ перевірятиме жителів Рівненщини

Спинятимуть автомобілі, перевірятимуть документи та оглядатимуть авто. Так, Служба безпеки України, залучивши підрозділи поліції, Нацгвардії, Збройних Сил, Державної прикордонної служби проводитиме навчання.

Триватимуть вони два дні, розпочнуться завтра, повідомила речниця СБУ Рівненщини Інна Ілючок. У серпні минулого року навчання проходили у Сарненському районі. Антитерористичні та контрдиверсійні заходи проводитимуть на території Рівненського району в умовах максимально наближених до реальних з використанням озброєння та спеціальної техніки.

Під час заходів на окремих територіях можливе тимчасове запровадження особливого режиму, в тому числі обмеження або заборона пересування людей та руху транспортних засобів, а також перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів. Управління СБУ в Рівненській області звертається до громадян з проханням зберігати спокій, і з розумінням поставитись до можливих незручностей, належним чином реагувати на вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що засвідчують особу.